برنامه درسی کنکور

برنامه درسی کنکور

برنامه درسی کنکور

Blog Article

منحنی فراموشی ابینگهاوس چطور هنگام برنامه ریزی کنکور، برای هر درس مرور بگذاریم؟

یادتان باشد که اگر هدفی بزرگی دارید، قطعا رقبای سرسختی هم خواهید داشت که با برنامه ریزی حرکت می‌کنند.

برنامه‌ریزی مانند هر کار دیگری، اصول خاص خود را دارد که اگر بر طبق آن اصول پیش نروید، هیچ فایده‌ای برایتان نخواهد داشت.

البته می توانید خودتان نیز به دیگران یا به خود در را جمع بندی و توضیح دهید. و برعکس ممکن است برخ یافراد با ارام خواندن و خلاصه نویسیبه تسلط دست یابند در نتیجه لازم است که ابتدا تیپ مطالعاتی خود را شناایی کنید تا به یک تسلط نسبی از زمان خواندن هر درس داشته باشید.

۸:۳۰ صبح الی ۱۲ شب و ایام تعطیل ۱۰ صبح تا ۱۰ شب

لطفا برای استفاده از مقالات سایت به تاریخ انتشار آن دقت فرمایید در صورت هر گونه مغایرت با ما تماس بگیرید

برنامه ریزی کلی، ماهانه، هفتگی، روزانه و حتی ساعت مطالعه باید به دقت مورد توجه قرار گیرد. اصول برنامه ریزی برای آزمون همانطور که گفتیم بدون رعایت اصول و جزئیات خاص نمی‌توان برای آزمون برنامه ریزی کرد؛ چرا که اولا پایبندی به این برنامه کاهش می‌یابد و حتی ممکن است برنامه نتواند نیازهای فرد را پوشش دهد.

وقتی یک فصل یا یک مبحث تمام می‌شود، در کنار مطالعه فصل جدید مطالب فصل قبلی را هم به کمک تست مرور کنید. بهترین ابزار برای مرور، خلاصه نویسی‌های شما هستند.

مطمئنا شما هم مثل من بین انتخاب غذاهای مورد علاقه‌تان گیر خواهید کرد. اینکه زرشک‌پلو با مرغ را انتخاب کنید یا کوبیده و برنامه ریزی برای کنکور یا… را و اگر سلف سرویس باشد از همه‌شان برای خودتان می‌کشید و در آخر هم رنج و عذاب پرخوری را به‌جان میخرید.

منطقی بودن: توجه داشته باشید که در برنامه ریزی های روزانه خود نباید زیاد خوشبین بود و به اندازه توان و ظرفیت خود برنامه ریزی کرد و از زیاده روی های بی مورد پرهیز نمود چرا که در نظر گرفتن چارت های زیاد و ساعات مطالعاتی غیر متعارف باعث می شود که علی رغم تلاش های مکرر به برنامه روزانه خود ن رسید و این کار باعث دور شدن شما از برنامه و انجام دادن سایر کارها در باقی روزهای هفته می شود.

همچنین اینکه هدفتان را در ذهن داشته باشید کافی نیست؛ بلکه لازم است هدفتان را روی کاغذ بنویسید. این کار از آن جهت اهمیت دارد که هرچقدر هدف شما بزرگتر باشد، به برنامه‌ ریزی دقیق‌تری نیاز خواهید داشت.

۱۲. جستجوی کمک هنگام لزوم: اگر با مشکلاتی در مفاهیم خاص روبرو شدید، از معلمان، همکلاسی‌ها یا منابع آنلاین کمک بگیرید.

مسلما اهداف،‌ نقاط قوت و ضعف درسی،‌ زمان های اوقات فراغت، ویژگی های شخصی، استعداد و توانایی ها و حتی امکانات فردی کاملا با هم متفاوت می باشند.

گام چهارم باید هر درس را به چند بخش تقسیم کرد و به هر بخش زمان خاصی را اختصاص داد (درس ها باید همزمان با هم پیش بروند).

Report this page